Η Πυξίδα μου

Ονομάζομαι Πατεράκη Πολύμνια. Οι πρώτες μου σπουδές έγιναν στον τομέα των λογιστικών και έχω δραστηριοποιηθεί στον χρηματοοικονομικό και λογιστικό κλάδο, από μικρή ηλικία έχω εργαστεί στο κομμάτι των επιχειρήσεων, των λογιστηρίων, ΄όπως επίσης της εστίασης, των πωλήσεων αλλά και του ηλεκτρονικού εμπορίου. Συνηθίζω να λέω ότι οι σπουδές μου έγιναν στα Ελληνικά Πανεπιστήμια όμως οι πραγματικές μου ικανότητες και δεξιότητες αποκτήθηκαν στις επιχειρήσεις της Ελληνική κρίσης δρώντας. Η θέση του εσωτερικού λογιστηρίου μου έδωσε τη δυνατότητα να κατανοήσω την λειτουργία της επιχείρησης στον πυρήνα της, και από όλες τις οπτικές και τις προκλήσεις.

 Η προσέγγιση μου, όμως πάντα ήταν ανθρωποκεντρική και

Βαθιά μου πεποίθηση είναι ότι ένας άνθρωπος είναι απόλυτα ικανός να γράψει το σενάριο που επιθυμεί για τη ζωή του, προσαρμόζοντας ανάλογα τις καθημερινές του επιλογές, προς ένα ευρύτερο όραμα.

Η πεποίθηση αυτή, σε συνδυασμό με τη συνειδητοποίηση ότι ζούμε σε μία εποχή που τα πράγματα εξελίσσονται με γρήγορους  ρυθμούς και για να καταφέρουμε να παρακολουθήσουμε τις αλλαγές πρώτα από όλα πρέπει να εξελιχθούμε εμείς οι ίδιοι, σε συνδυασμό με τη δέσμευση μου σαν άνθρωπος στην συνεχόμενη εξέλιξη και ανάπτυξη προσωπική και επαγγελματική, ήταν οι κινητήριες δυνάμεις μου στην ενασχόληση μου με το coaching. 

Το όραμα μου είναι να μπορέσω να συνεργαστώ και να υποστηρίξω όλους εκείνους, που επιθυμούν να αναπτυχθούν τόσο προσωπικά όσο και επαγγελματικά και επιθυμούν μία έμπιστη συνεργάτη της σκέψης τους σε αυτή τους τη διαδρομή. Η πρόθεση μου όταν μπαίνω μέσα σε μία συνεργασία coaching τα μέγιστα αποτελέσματα του συνεργάτη μου.

Γιατί να με επιλέξετε;

Η δίψα μου, για ανάπτυξη με έχει ωθήσει να αποκτήσω, τις διαπιστεύσεις, τα επιστημονικά εργαλεία, και τις πρακτικές εξασκήσεις που θα αξιοποιήσουμε μαζί για την επιτυχία του στόχου σου.

Επίσης νοιάζομαι , για την εξέλιξη και την επιτυχία των στόχων των συνεργατών μου και είναι κάτι που θα το αισθανθείτε κατά τη διάρκεια της συνεργασίας μας.

Η αποστολή μου, να υποστηρίζω ανθρώπους να φτάσουν στην επιτυχία και να εναρμονιστούν με όλα εκείνα που σημαντικά για εκείνους αλλά και να ξαναβρούν το πάθος, την αγάπη και τον ενθουσιασμό για τις επιδιώξεις τους καθώς τις διεκδικούν.

Oι σπουδές μου στο Coaching έγιναν στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιου Αθηνών. Ενώ η διαπίστευση είναι από τον EMCC GLOBAL. Οι πιστοποιήσεις μου και η διαπίστευση μου είναι:

-Life Coaching 

-Εxecutive Coaching and Mentoring AC accretided

-EMCC GLOBAL ACCRETIDED AT PRACTICIONER LEVEL (ΕΙΑ:20232096)

ΠΑΤΕΡΑΚΗ ΠΩΛΙΝΑ

Η πυξίδα μου βασίζεται:

Αγάπη

κινητήριος δύναμη και σκοπός της ζωής

Πίστη

η βεβαιότητα ενός άνθρωπου ότι όλα θα πάρουν το σωστό για εκείνον δρόμο χωρίς να ψάχνει αποδείξεις.

Ειλικρίνεια

η αλήθεια, απελευθέρωση από ψέμα και κοροϊδία

Ελευθερία

η δυνατότητα να σκέφτεσαι απελευθερωμένος από τους περιορισμούς

Ευδαιμονία

η αίσθηση κατεύθυνσης και νοήματος που δίνει ικανοποίηση

Ευγνωμοσύνη

η συναισθηματική κατάσταση της αναγνώρισης

Ευημερία

η συναισθηματική, ψυχική, νοητική, υλική, οικονομική πληρότητα που βιώνει ένας άνθρωπος

Η πυξίδα μου δηλαδή η αγάπη μου για τον άνθρωπο, και η ανθρωποκεντρική μου προσέγγιση  σε συνδυασμό με τα πιστεύω μου ήταν εκείνα που με έκαναν να θελήσω να ασχοληθώ με την πρακτική του coaching και αυτό θα εντοπίσετε στην προσέγγιση μου. Το coaching είναι μία ξεχωριστή υπηρεσία που διαφέρει από την ψυχοθεραπεία, το mentoring, την συμβουλευτική και την εκπαίδευση. Οι παρακάτω παροχές, αναφέρονται σε υγιής ψυχικά ανθρώπους.  H coaching προσέγγιση που θα ακολουθήσουμε βασίζεται στην αυτογνωσία και στις συγκεκριμένες δράσεις που θα επιλέξετε να αναλάβετε.  Η σχέση μας θα είναι σύντομη σε διάρκεια και τα αποτελέσματα που θέλετε  τόσο δυναμικά όση η δράση που θα δεσμευτείτε να αναλάβετε.

Το coaching είναι η πρακτική , η οποία βασίζεται στο όραμα, στη στοχοθεσία, στην απελευθέρωση καταστάσεων που το περιορίζουν, στην αλλαγή μέσω της στρατηγικής και των δράσεων που θα θεσπίσει και θα ακολουθήσει ένας άνθρωπος για την επίτευξη του επιθυμητού για εκείνον αποτελέσματος.

Scroll to Top