ΑΤΟΜΙΚΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ COACHING

Η καθημερινότητα μας είναι γεμάτη στόχους, προσωπικούς, επαγγελματικούς, αυτοβελτίωσης, ανάπτυξης, κοινωνικούς, πνευματικούς κ.α. Οι έρευνες δείχνουν ότι όταν έχουμε στόχους αυξάνουμε την κινητοποίηση μας και δημιουργούμε τις αλλαγές που επιθυμούμε για όποιο τομέα επιθυμούμε, οι στόχοι μας βοηθούν να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι, και να διατηρηθούμε πνευματικά υγιείς. Επιπρόσθετα σε βιολογικό επίπεδο αρχίζει και προγραμματίζεται το μυαλό μας μέχρι να πετύχει τις αλλαγές που επιθυμεί.

Ενώ οι στόχοι έχουν τόσες σημαντικές θετικές επιπτώσεις, κάποιες φορές δεν αναγνωρίζουμε ότι χρειάζεται να θέσουμε στόχους, ή ότι το να έχουμε στόχους είναι τόσο φυσικό όσο η ανάσα μας, και μπαίνουμε στη ροή τις καθημερινότητας χωρίς επιδιώξεις ή με επιδιώξεις που δεν είναι δικές μας,.

Για ποιούς είναι το Coaching;

Για όλους! Άτομα, εργαζόμενοι , επιχειρηματίες, στελέχη, οι οποίοι θέτουν στόχους ώστε να αναπτύξουν έναν η περισσότερους τομείς της ζωής τους.

Τι θα κερδίσεις:

Γιατί να με επιλέξετε;

Η δίψα μου, για ανάπτυξη με έχει ωθήσει να αποκτήσω, τις διαπιστεύσεις, τα επιστημονικά εργαλεία, και τις πρακτικές εξασκήσεις που θα αξιοποιήσουμε μαζί για την επιτυχία του στόχου σου.

Επίσης νοιάζομαι , για την εξέλιξη και την επιτυχία των στόχων των συνεργατών μου και είναι κάτι που θα το αισθανθείτε κατά τη διάρκεια της συνεργασίας μας.

Η αποστολή μου, να βοηθώ ανθρώπους να εναρμονιστούν με ότι είναι σημαντικό για εκείνους αλλά και να διεκδικούν τις επιδιώξεις τους με ενθουσιασμό και πάθος τους.

Διάρκεια προγράμματος: 10 συνεδρίες των 60 λεπτών διάρκειας 5 μηνών

ή

12 συνεδρίες 60 λεπτών διάρκειας 7 μηνών

Scroll to Top