Αυτό-πεποίθηση ενίσχυσέ την!

Ως αυτοπεποίθηση ορίζεται η πίστη στον εαυτό μας, η ικανότητα να εμπιστευόμαστε τις δυνατότητες και τις ικανότητες μας και συνεπώς βοηθάει και μας παρακινεί συνεχώς να αντιμετωπίσουμε επιτυχώς τις προκλήσεις που προκύπτουν στην καθημερινότητα μας, να ρισκάρουμε και να επιτυγχάνουμε, να καταφέρουμε περισσότερα και να απολαμβάνουμε τον εαυτό μας και τις νίκες μας.

Κάποια από τα σημάδια της χαμηλής αυτοπεποίθησης είναι ότι πιστεύουμε δεν θα επιτύχουμε, ότι νιώθουμε ότι δεν αξίζουμε, μπλέκουμε σε δυσλειτουργικές σχέσεις, υποφέρουμε από άγχος, αποφεύγουμε κοινωνικές επαφές κ.α.

Χτίζουμε την αυτοπεποίθηση μας κατά τη διάρκεια της ζωής μας δημιουργώντας επιτεύγματα και κατορθώνοντας να πετύχουμε τους στόχους μας.

Η Αυτοπεποίθηση μπορεί να είναι επαγγελματική, προσωπική, κοινωνική, σεξουαλική κτλ. Είναι Συχνό φαινόμενο όμως να μην έχουμε την απαραίτητη εμπιστοσύνη στον εαυτό μας, όπως επίσης συμβαίνει να πιστεύουμε στον εαυτό μας σε έναν τομέα όχι όμως σε έναν άλλο. Στο συγκεκριμένο πρόγραμμα θα εστιάσουμε στην ενίσχυση της πραγματικής πίστης στον εαυτό μας και θα βρούμε τρόπους να την ενισχύσουμε εντοπίζοντας και ενδυναμώνοντας τα δυνατά μας στοιχεία, αποδεχόμενοι και σεβόμενοι όμως τα αδύναμα μας. Τα αποτελέσματα στη ζωή μας, στις σχέσεις μας και στην καθημερινότητα μας θα είναι θεαματικά.

Τι θα κερδίσεις:

Αναφέρεται σε όλους τους ενήλικες οι οποίοι επιθυμούν, να ενισχύσουν την πίστη στον εαυτό τους. Προτείνονται 12 συνεδρίες.

Scroll to Top